• Τι είναι η μπάλα οξυγόνου; Η μπάλα οξυγόνου είναι ένα μείγμα υλικών το οποίο όταν έρθει σε επαφή με το νερό αφρίζει και στο τέλος διαλύεται/εξαφανίζεται.
  • Σε τι χρησιμεύει η μπάλα οξυγόνου; Βοηθάει στην χαλάρωση, περιποίηση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Ανακουφίζει και ξεκουράζει τους κουρασμένους μύες του σώματος. Έχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες κάνοντας το δέρμα πιο απαλό και λαμπερό. Ταυτόχρονα χαρίζει άρωμα που παραμένει στο δέρμα.
  • Πώς χρησιμοποιείται η μπάλα οξυγόνου; Γεμίζουμε μέχρι τη μέση την μπανιέρα με ζεστό νερό. Βυθίζουμε την μπάλα οξυγόνου στο ζεστό νερό και την αφήνουμε ώσπου να διαλυθεί/εξαφανιστεί τελείως. Αφού διαλυθεί η μπάλα, χαλαρώνουμε μέσα στην μπανιέρα γύρω στα 15-20 λεπτά. Χωρίς να ξεβγαλθούμε, με μία στεγνή και καθαρή πετσέτα ταμπονάρουμε το σώμα μας. Με αυτόν τον τρόπο παραμένει το άρωμα και το αμυγδαλέλαιο στο δέρμα μας.
  • Πόσο χρονικό διάστημα διατηρείται η μπάλα οξυγόνου; Οι μπάλες οξυγόνου διατηρούνται για έξι μήνες. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα τα λάδια ταγγίζουν και χάνουν οι μπάλες την όμορφη μυρωδιά τους.